Markt en braderie deze zomer

Markt en braderie deze zomer

Op zaterdag 22 juli jl. nam het HGN met twee kramen deel aan de braderie/kleedjesmarkt/ambachtenmarkt in Aarlanderveen. Dit ter gelegenheid van de zomerfeestweek naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van het Oranjecomité, dat jaarlijks dit zomerspektakel voor het hele dorp organiseert. Vanwege het jubileum dit jaar extra lang en met bijzondere activiteiten.

Het HGN was vertegenwoordigd met een kraam waar rietmatten werden gevlochten en een promotiekraam met o.a. (historische) boeken, videofilm en prijsvraag. Tevens konden de bezoekers zich laten fotograferen in het schandblok met het historische opschrift ‘Eert God, vreest justitie’. 

Op de foto’s zien we de inrichting van de kraam door Gerrit Brouwer en Jan van den Helder, Gerrit aan het werk aan een bijna voltooide rietmat, de promostand ingericht door Bram Poot en een groep belangstellenden voor de oude videobeelden van Aarlanderveen.

Het weer zat niet altijd mee, maar over het algemeen mochten we ons verheugen op een goede belangstelling en boekverkoop.

Onze volgende presentatie is op zaterdag 30 september a.s. op de Sport- en Activiteitenmarkt in het kader van de Nieuwkoop Aktief Weken op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Tot ziens!

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *